SZC logo

Ceglédi Szakképzési Centrum

OM kód: 203068/011 | 2200 Monor, Ipar u. 2.

Intézmény logo

CSZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

A Ceglédi Szakképzési Centrum Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola Pest Megye dél-keleti régiójában, Monor városában működik a 4-es sz. főút mellett.

Korszerű technikumként és szakképző iskolaként széles alapműveltséget nyújt, s egyenrangúan kezeli a közismereti, a szakmai előkészítő, az alapozó és speciális szakmai képzést.

Iskolánk nyílt rendszerként működve piacorientált képzéseivel szerves részévé vált a régió gazdasági életének. Képzéseinket folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazítjuk, így az elmúlt tanévekben még szélesebbé vált szakmai kínálatunk. Küldetésünk, hogy a szakmáját szerető és magas szinten művelő, a társadalmi és természeti környezetéért felelősséget vállaló ember eszményéhez vezető utat a diákok elé tárjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a megszerzett tudás magabiztos birtoklása mellett diákjainkban kialakuljon az igény a továbbfejlődésre, akár a felsőoktatási intézmények által nyújtott lehetőségek keretein belül, akár iskolánk érettségi utáni szakképzési vagy felnőttképzési gyakorlatában.

Célunk, hogy a szakma és az iskola hagyományait folyamatosan ötvözzük a legmodernebb technológiai ismeretek nyújtotta lehetőségekkel. Ezért egy közel 3 milliárd forintos állami beruházás keretében új, korszerű gépi forgácsoló, faipari technikusi, automatizálási, pneumatikai, elektronikai és elektrotechnikai tanműhelyek, valamint korszerű szaktantermek, laborok épülnek iskolánkban az elkövetkező két évben.

Így iskolánk a tanulni vágyó fiatalok és idősebbek igényeit kiszolgálva, az egész életen át tartó tanulás szellemében gazdag kínálatot nyújt az érdeklődők számára.

Bemutatkozás

Partnereink

  SZC logo

  Ceglédi Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • CSZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola

    2200 Monor, Ipar u. 2.

   • Telefon: +36 30 960-9790

    E-mail: szterenyi@szterenyi.hu

    OM azonosító: 203068/011


   2023CSZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola